Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KingStyle prémium indukciós edény 5L 07157

9.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: K07157
Szállítási díj: 2.990 Ft
9.490 Ft
Menny.:db

Leírás

KingStyle prémium indukciós edény 5L 07157

Fedős serpenyő öntött alumíniumból, tapadásmentes bevonattal. Tökéletes edény minden konyhába, és ideális sütéshez, főzéshez és pároláshoz egyaránt.


A serpenyő kiváló minőségű alumíniumból készült, amely nyomás alatti öntési eljáráson ment keresztül . Ez tartós és robusztus konstrukciót eredményez, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlást és az ételek hatékony főzését .

A serpenyőt emellett speciális tapadásmentes bevonattal látták el , amely megakadályozza, hogy az élelmiszerek rátapadjanak a serpenyő aljára és falaira . Ez lehetővé teszi, hogy egészségesebb ételeket főzzön kevesebb zsír felhasználásával . A tapadásmentes bevonat megkönnyíti a serpenyő tisztítását is , mivel az ételmaradékok nem tapadnak a felületre.

A serpenyőnek ergonomikus fogantyúi vannak a kényelmes és biztonságos fogás érdekében, valamint egy fedél gőzkieresztő szeleppel , így szabályozhatja a serpenyőben lévő nyomást és hőmérsékletet .

A serpenyő nemcsak főzési eszköz, hanem dizájnelem is a konyhájában . Elegáns dizájnja és stílusos kivitele minden belső tér fénypontja lesz.

Ennek a serpenyőnek a mérete tökéletes a különféle ételek elkészítéséhez. A főzőmező átmérője 19 cm , ami kellően nagy felületet biztosít a sütéshez és főzéshez. Különféle tűzhelyeken használhatja, beleértve a pulyka- , gáz-, kerámia- és elektromos- és halogéntűzhelyeket.

✅ A serpenyő magassága: 12 cm

✅ Teljes hossz: 38cm

✅ A serpenyő átmérője: 26,5 m

✅ Főzőzóna átmérője: 19cm