Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Herzog Kőbevonatú kuszkuszedény HR-2409

Herzog
14.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: HR-2409
Szállítási díj: 2.990 Ft
14.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Bemutatjuk a Herzog HR-2409 fekete kőbevonatú kuszkuszedényt - 9 l, amely ideális konyhai társ nagy mennyiségű finom kuszkusz és egyéb ételek elkészítéséhez. Prémium minőségű alumíniumból készült, és tartós fekete kőbevonattal van bevonva, ez a tágas edény kivételes hőelosztást és -megtartást biztosít a minden alkalommal egyenletes főzési eredmény érdekében.

Bőséges, 9 literes űrtartalmával ez a kuszkuszfazék ideális tömegek etetésére vagy étkezések előzetes elkészítésére. Gáz-, kerámia-, indukciós és elektromos hőforrásokkal kompatibilis, sokoldalú főzési lehetőségeket kínál bármilyen konyhai elrendezéshez. Az edzett üveg fedél segítségével könnyedén nyomon követheti a főzés folyamatát, a hőálló gyantafogantyúk pedig biztonságos és kényelmes kezelést biztosítanak még forró serpenyő esetén is.

A kényelem és a tartósság szem előtt tartásával készült ez a kuszkusz edény, amely mosogatógépben mosható az egyszerű tisztítás érdekében, és PFOA-val és ólommentes szerkezettel rendelkezik a nyugalom érdekében. Emelje fel kulináris alkotásait a Herzog HR-2006 kuszkuszfazék fekete kőbevonattal - 9 liter, a tökéletes választás otthoni szakácsok és professzionális szakácsok számára.

Jellemzők:

Prémium konstrukció: ez azt jelzi, hogy a kuszkusz edény kiváló minőségű anyagokból, például alumíniumból készült, és fekete kőbevonattal van bevonva. Ez biztosítja, hogy az edény tartós és megbízható legyen, és képes ellenállni a mindennapi főzési nehézségeknek.
Nagy kapacitás: az edény bő 9 literes űrtartalmára utal, ami azt jelenti, hogy jelentős mennyiségű étel elfér benne. Ez a funkció ideális nagy mennyiségű kuszkusz vagy más ételek főzéséhez, így tökéletes tömegek etetésére vagy ételek elkészítésére.
Egyenletes hőeloszlás: azt jelzi, hogy a serpenyő egyenletesen ossza el a hőt a felületén, így biztosítva, hogy az étel egyenletesen, forró pontok nélkül készüljön el. Ez a funkció segít megelőzni az egyenetlen főzést, és egyenletes eredményt biztosít minden használat során.
Sokoldalú kompatibilitás: Ez a funkció kiemeli, hogy az edény különféle hőforrásokon használható, beleértve a gázt, a kerámiát, az indukciót és az elektromos hőt. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az edényt különféle típusú tűzhelyeken vagy főzőberendezéseken használják.
Edzett üveg borítás: az edzett üvegből készült, tartós és magas hőmérsékletnek ellenálló fazék fedelére utal. A fedélen lévő gőzszellőző lehetővé teszi a felesleges gőz távozását, megakadályozva a fedél bepárásodását, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon kövessék a főzés folyamatát.
Kényelmes fogantyúk: azt jelzi, hogy a serpenyő ergonomikus, hőálló fogantyúi kényelmes fogást és biztonságos kezelést biztosítanak még forró serpenyő esetén is. Ez a funkció növeli a felhasználó kényelmét és biztonságát főzés közben.
Könnyen tisztítható: Ez a funkció arra utal, hogy az edény mosogatógépben mosható, így használat után könnyen tisztítható. A tapadásmentes bevonat a könnyű tisztításhoz is hozzájárul, mivel az ételmaradékok könnyedén lecsúsznak a felületről.
PFOA-mentes konstrukció: utal arra a tényre, hogy az edény mentes az olyan káros vegyszerektől, mint a perfluor-oktánsav (PFOA), amely általában a tapadásmentes bevonatokban található. Ez a funkció biztosítja a felhasználókat, hogy az edény biztonságos a főzéshez, és nem jelent semmilyen egészségügyi kockázatot.
Stílusos dizájn: azt jelzi, hogy az edény elegáns és modern dizájnnal rendelkezik, köszönhetően a fekete kőbevonatnak és az általános esztétikának. Ez a funkció egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz minden konyhának, fokozva az edények látványát.
Sokoldalú felhasználás: kiemeli, hogy az edény sokoldalú, és a kuszkusz mellett sokféle étel elkészítésére is használható, például levesek, pörköltek, tészták stb. Ez a funkció a stockpot sokoldalú és értékes kiegészítőjévé teszi bármely konyhai arzenálnak.
Jellemzők:

Márka: Herzog
Anyaga: Alumínium
Bevonat: fekete kőbevonat, kiváló minőségű Greblon C3+ bevonat
Űrtartalom: 9 liter
Hőforrások: gáz, kerámia, indukciós, elektromos
Fedél anyaga: edzett üveg
Fogantyú anyaga: hőálló gyanta
A fekete szín
Biztonsági jellemzők: kadmium, PFOA és ólommentes felépítés
Kompatibilitás: Mosogatógépben mosható