Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lebegő LED-es megvilágított medencei szökőkút 18 cm ZT00011859

12.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: ZT00011859
Szállítási díj: 2.990 Ft
12.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Lebegő LED-es megvilágított medencei szökőkút 18 cm ZT00011859

Az izzó medencés szökőkút gyönyörű fényt és vizet világít meg. Sötétedés után a medence használata további megvilágítást igényel, de ennek nem kell egyszerű kültéri lámpának lennie - számíthat a lámpák és a pezsgő víz egyedülálló kombinációjára, amelyet a medencés szökőkút világítással kínál. Ez a kis lebegő eszköz egyedi világítást hoz létre este, amely mindenkit örömmel tölt el. A gyengéden pezsgő és kellemesen dübörgő víz, vonzó világítással együtt biztosan az este slágere lesz.
A kút valódi lehetőségei sötétedés után fedezhetők fel. A pezsgő szökőkút maximális magassága 1 m, így mindenkinek nagyszerű benyomást tesz. A fény show-t lefelé irányítják a medencébe, így a víz felszínét finoman megvilágítják. Ezen kívül a medence szökőkútjának néhány fénye a belőle kifolyó vízre összpontosít, csodálatos vizuális hatást keltve.

GYAKORLATI - ez egy nagyon vonzó szökőkút a medence számára, amely ötvözi az érdekes világítást és a pezsgő vizet.

VERSATIL - bár a név arra utal, hogy medencei szökőkút, a pezsgőfürdőben vagy a tóban is sikeresen használhatja.

MŰSZAKI ADATOK - Bestway szám: 58493 beépített lítium akkumulátor Automatikus kikapcsolás 1 óra után Méretek: 20/20 / 10cm Súly: 0,865 kg

3 ÜZEMMÓD - a medence szökőkútjának 3 különböző fénymódja van (lassú fényátmenet, gyors fényváltás, véletlenszerűen villogó fények), valamint 2 szökőkútmód (impulzus-szóró és magas sugár), hogy az igényeinek megfelelően alakíthassa.

GAZDASÁGOS - A szökőkút egy óra múlva automatikusan kikapcsol. Tehát, ha megfeledkezik róla, akkor nem kell aggódnia, hogy egész éjjel fut, vagy teljesen lemerül.